Αγκόπ Καφεκοπτείον

2020

What we do:

  • Web Design
  • Social Media
  • Consulting

Overview

Η δημιουργία περιεχομένου στα social media γίνεται με στόχο το brand awareness της επιχείρησης και γι’ αυτό το λόγο επιλέγουμε πάντα τη στρατηγική που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σας δεδομένα.
Μετά από συζήτηση μαζί σας και βλέποντας τις ανάγκες του brand, κρίνουμε με βάση το engagement ( δηλαδή το ποσοστό του κοινού που αντιδρά, κοινοποιεί, κάνει κλικ ή σχολιάζει μία δημοσίευση ) και τις τάσεις και φτιάχνουμε το ιδανικό πλάνο για την επιχείρησή σας.

Στο καφεκοπτείο Αγκόπ θέλαμε να φέρουμε πιο κοντά μας το νεανικό κοινό. ‘Ετσι δημιουργήσαμε φρέσκα χρώματα και ζωντάνια στις δημοσιεύσεις μας. Δίνοντας τιπς και συχνά συνταγές θέλαμε η επιχείρηση να είναι κοντά στο κοινό της με περιεχόμενο βοηθητικό προς αυτό. Με αυτό τον τρόπο εδώ και χρόνια οδηγούμε τους χρήστες στο φυσικό κατάστημα κοντά στην πλατεία 1866 και από κει και πέρα είμαστε σίγουροι πως η εξυπηρέτησή τους βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

Αν αναζητάτε και εσείς επαγγελματικό περιεχόμενο για τη διαφήμιση του brand σας στα social media, επικοινώνησε μαζί μας. ????

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, την ιδιοκτήτρια του ΑΓΚΟΠ Καφεκοπτείο @ele_na.bol.

Discover the project